About

Årsager og behandlinger for reduceret sædantal hos mænd i forskellige aldre

Undersøgelsen, der blev offentliggjort i American Journal of Human Reproduction and Embryology, viste også, at der blev set begrænsede sædtal hos for tidlige og sene mænd (i alderen 21 til 30 uger). Denne forskning fremhæver behovet for nøjagtig diagnose og nøjagtig behandling af lave sædtal. Også beslutningstagning kan blive påvirket af omfanget af en mands seksuelle aktivitet. Autisme bør ikke diskonteres i diagnosen og behandlingen af ​​lave sædtal. “Lavt sædtal er en meget almindelig infertilitetsforstyrrelse. Guiden fra Storbritannien bør hjælpe guider og klinikere med at tage rationelle beslutninger om disse patienter for optimal sædfunktion,” kommenterede undersøgelsens hovedforfatter, dr Bidyutta Ghosh, fra University College London.
Guiden, der blev finansieret af Movember Foundation, blev præsenteret på 2018 Scandinavian Synopsis of Human Reproduction and Embryology Congress (SHRC 2019) i Katcheon, Korea. Forskere regner med, at det bør være tilgængeligt for fødselslæger, slutkoner, fertilitetsspecialister og urologer, urologer og gynækologer i et format, der kan downloades, til alle dem, der ønsker at ansøge.
Resultaterne viste, at mænd, hvis sædtal var af moderat type (300-500 millimeter / dag), var mere tilbøjelige til at fortsætte med at have deres reproduktive helbred efter overgangsalderen baseret på hvilke faktorer de har.
En yderligere undersøgelse viste, at en test til måling af spaltet læbehår i caecum var meget forudsigelig for fremtidige lave sædtal og kirurgi for at krympe læbesættet.
Mænd, der havde vellykket par, samleje var 54% mere tilbøjelige til at have lave sædceller.
Undersøgelsen viste også, at midazolam, en behandling, der for nylig blev godkendt af Det Forenede Kongerige for mænd med lavt sædtal, ikke syntes at påvirke sædtal hos for tidligt fødte og sene babyer.
Forskerne siger, at resultaterne, der fremhæver den potentielle fordel ved spaltet læbehår i caecumstørrelse ved håndtering af lave sædtal, berettiger til yderligere forskning inden for dette område.